Az Online antikvárium ötlete nem mai, és mivel sikerült időt szakítasni rá, most jutottunk el a működés megkezdéséig. Igaz nem mi vagyunk a legelső fecskék, és nem is a legnagyobbak, de hiszem, hasznos tagja tudunk a könyv szeretők ezen a talán kicsit szűkülő körének. Ennek a könyvbarát családnak, ahol akciós könyv, antikvár könyv, olcsó könyv, olcsó regény, régi könyv, és új könyv egyaránt meg található.

  Új könyv, sérült könyv, antik könyv, idegennyelvű könyv, vagy használt könyv, de minden esetben olvasható könyveket forgalmazunk. Törekszünk a piaci ártól olcsóbban kínálni könyveinket. A könyvmindenkinek.hu oldalunkon a könyveket Állapottól és kiviteltől, esetleges sérüléstől függően árazunk. Árukészletünk naponta bővül. Igyekszünk az általunk kínált könyvről a legpontosabb tájékoztatást adni, ezért az alap adatokon kívül információkkal szolgálunk a könyv állapotára vonatkozó leírással, és igény szerint a könyvekről készült egyéb fotókkal. Minden esetben a könyv tartalmát, vagy tartalomjegyzékét mellékeljük..

Jelenleg futárszolgálattal, illetve postai úton juttatjuk el az olcsó könyveket vásárlóinknak. Az országban egy helyen, Nyíregyházán van átvételi pontunk, ahol személyesen megtekinthető, átvehető az előzőleg megrendelt kiadvány.


  "Emlékszem az első ajándékba kapott könyvem a Winnetou volt, ezt 8-9 évesen olvastam, és a mai napig látom magam előtt a szobát, a széket, ahol ülök, fogom a könyvet, és átélem az olvasás gyerekesen izgalmát. Meggyőződésem, hogy jelenlegi rohanó világunkban is kell tudni időt szakítani erre a fontos, és hasznos kikapcsolódásra. Ezt szem előtt tartva, a könyvolvasás lehetőségét  elérhető áron szeretném mindenki számára biztosítani."